El passat diumenge dia 29 de setembre va tenir lloc a la Sala Polivalent El Sorralet de Montornès del Vallès —seu del Barcelona Futbol Taula—, el primer dels cinc tornejos d’aquesta temporada del Circuit Català de Futbol de Taula.

Amb una participació de 23 jugadors, aquest cop s’incorporaven dos “nous” participants al Circuit: Rafel Blasco des de Tàrrega (Urgell), i Fabio Mastroianni des de Mallorca, celebrant així amb molta il·lusió la incorporació del primer jugador vingut de fora del Principat.

Victòria mataronina

El campió aquest cop va ser n’Àlex Araujo de l’AS Iluro Futbol Taula, en guanyar (4-1) una inèdita final (en les tres temporades del Circuit) contra Fabio Mastroianni que inaugura una classificació també novedosa per a la temporada 2024-2025.

Final a Montornès: Àlex Araujo vs Fabio Mastroianni

Més enllà del subcampionat d’en Fabio, el torneig de consolació se’l van disputar als penals , després d’empatar en el temps reglamentari, el representant local Toni Hernández i el jugador de l’Iluro Oriol Quer, que s’enduia el trofeu cap al Maresme.

Actualitzada la Classificació i el Rànquing

Amb aquests resultats ja podem veure la primera classificació de la temporada que comença encapçalant evidentment l’Àlex després de la flamant victòria de diumenge.

Al tractar-se d’un torneig d’àmbit català, tot i que permet la participació de jugadors vinguts d’altres llocs, aquest primer torneig, igual que tots els altres del Circuit però també els locals de l’AEFM que tinguin lloc a Catalunya, ha puntuat pel rànquing Català que serveix per definir els caps de sèrie als sortejos del Circuit.

Aquí teniu el Rànquing Català actualitzat.

Propers tornejos a Catalunya

Només ens queda emplaçar-vos a la següent jornada del Circuit que tindrà lloc el proper 1 de desembre a Breda, no sense abans recordar-vos que abans, el 20 d’octubre tindrà lloc a Montornès el Torneig AEFM de Catalunya que organitza el Barcelona Futbol Taula i del què en podeu obtenir tota la informació al següent enllaç:

Torneig AEFM de Catalunya 2024

Ens retrobem ben aviat!