Futboldetaula.cat

LEFM 2022

La LEFM torna a ser pel CAP Murcia

La LEFM (Liga Española de Futbol de Mesa) torna a ser pel CAP Murcia. Disputada l’últim cap de setmana de juny a Moralzarzal (Madrid), va comptar amb la participació de deu equips entre els que hi havia el Barcelona Futbol Taula, que debutava en la lliga per equips. Aquesta competició és la darrera puntuable de cara a la classificació per a les competicions europees per equips que es disputen a l’octubre: la Champions League que es disputarà a les instal·lacions de Subbuteoland a Italia, i l’Europa League que es disputarà a Palma de Mallorca.

El títol va ser pel l’equip murcià del CAP Murcia que va tenir una jornada rodona amb 25 punts. El segon lloc va ser pels mallorquins del Mallorca Águilas FM (23 punts) que van completar el seu millor resultat en una lliga. Tanquen els quatre primers llocs els malaguenys del Tiburones FM (19 punts) i els portuguesos de Os Belenenses (19 punts). Destacar la setena posició del Barcelona FT amb 9 punts.

Podeu consultar els resultats complerts al següent enllaç: [resultats LEFM]

Més informació a la web de l’Associació Espanyola (AEFM): [Web AEFM]

Translate »