Futboldetaula.cat

Amb qui puc jugar?

Si el que vols és acostar-te a algun espai que tinguis a prop de casa i jugar amb més gent, a Catalunya ara mateix tens dues opcions: anar a Montornès del Vallès on hi ha la seu del Barcelona Futbol Taula o a Mataró on hi ha la seu de l’AS. Iluro Futbol Taula..

A continuació tens un mapa amb els punts on hi ha els dos clubs que actualment estan en actiu i les poblacions on resideixen alguns dels jugadors que formen part d’aquests clubs o que competeixen al circuit nacional.

Campionats oberts

Bàsicament hi ha tres tipus d’activitats que es duen a terme: a) Activitats de club (entrenaments) b) Activitats obertes (ja siguin del circuit amateur de la WASPA o de demostració) i c) Activitats del calendari de competicions nacional i internacional (AEFM i FISTF).

En aquest sentit, al 2019 es va iniciar el Circuit català de Futbol de Taula que s’articula a través del Rànquing Català

Subbuteo a catalunya

Competicions nacionals i internacionals

Si t’animes a competir, la FISTF és la Federació Internacional d’Esports de Futbol de Taula, s’encarrega de coordinar les associacions i federacions dels diferents paisos, el calendari de competicions internacionals i la classificació mundial. Per poder jugar una competició internacional cal que abans estiguis associat a algunes de les associacions dels paisos que en són membres.

world cup subbuteo

En el context espanyol és l’AEFM, l’Associació Espanyola de Futbol de Taula, l’organisme oficial vinculat a la FISTF que, a part d’organitzar algunes competicions del calendari internacional, coordina el calendari nacional, la classificació i els diferents clubs que en formen part. A la seva pàgina web hi pots trobar tota la informació que necessitis sobre quan i on seran les properes competicions. També pots veure si hi ha algun club a prop teu.

Mapa de clubs associats a la AEFM

Si vols també pots buscar un club proper al lloc on vius i contactar-hi directament. Clicant a cada comunitat del mapa trobaràs els clubs associats a l’ AEFM que hi ha.

 

Translate »