Futboldetaula.cat

Com jugar a Subbuteo?

Com jugar a Subbuteo? Doncs actualment el Futbol de taula – Subbuteo és un joc que es practica arreu del món on s’hi organitzen competicions com mundials, campionats europeus o campionats nacionals. Tots tenim al cap el Subbuteo que es va fer famós dècades enrere com a joguina, però tant el joc com el material ha evolucionat molt fins a convertir-se en esport reconegut en paisos com Italia.

S’hi pot competir de manera individual o per equips de club. En qualsevol dels dos casos al final sempre juguen en una taula un jugador contra un altre.

Es tracta d’un joc que barreja el futbol, com a idea general de joc, i el billar, com a dinàmica d’interacció entre les figures i la pilota.

Si en tens un a casa, o mai n’has tingut un, saps de què estem parlant… Te’n recordes de com jugar a Subbuteo? A continuació t’expliquem les principals regles i la dinàmica del joc.

Benvingut al món del Futbol de taula! En aquesta web hi trobaràs informació de com jugar, com millorar tècnicament, on comprar material i on poder jugar amb altre gent.
Translate »