Futboldetaula.cat

Vicenç Prats repeteix i guanya el quart torneig de la temporada 23-24 del Circuit Català

Ahir diumenge 24 de març es va celebrar a Breda el quart torneig de la temporada 23-24 amb una participació de 29 jugadors de tot Catalunya. A destacar la incorporació de tres nous jugadors al circuit, benvinguts Dani Prieto, Roger Ribè i Alfred Laporta, moltes gràcies per venir i esperem veure-us més!

Vicenç Prats va repetir victòria en una final molt ajustada contra Ferran Coll que acabà amb un 2-2 el temps reglamentari i es va decidir a la tanda de penals per 2-1 a favor de Prats. Felicitar al campió i destacar tan el nivell competitiu com el creixement constant de jugadors que està tenint la competició. Per altra banda el torneig de consolació el va guanyar José Luis Márquez en una final també decidida a la tanda de penals contra Oriol Quer. El partit va acabar amb un resultat de 1-1 i un 4-3 a la tanda de penals.

El torneig va tornar a destacar pel gran nivell de joc que es va exhibint entre tots els jugadors com es pot veure revisant els enfrentaments que hi ha en les eliminatòries directes. Agraïr també a tothom el fair play demostrat i us esperem a tots pel proper torneig que serà el 2 de juny a Girona! Es poden trobar els resultats detallats en el següent enllaç: resultats

Us adjuntem una imatge amb com ha quedat la classificació del circuit català després d’aquest tercer torneig de la temporada.

Finalment recordar que podeu trobar el rànquing català actualitzat després d’aquest torneig en el següent enllaç: Rànquing català. Us esperem a tots el 2 de juny a Girona!

Translate »