On trobo material?

Tot i que fa uns anys l’únic fabricant de material era la marca Subbuteo, actualment existeixen diverses opcions per adquirir material de joc. Això sí, algunes són més bàsiques -i econòmiques-, i d’altres més professionals -i cares-.

Per començar

La manera més senzilla d’iniciar-se en el joc és comprar el material que es comercialitza una altra vegada sota la marca Subbuteo. Actualment aquest material es pot trobar a qualsevol botiga de joguines o via internet a Amazon.

Pros i contres

Es tracta d’una manera fàcil i econòmica de començar. Tot i això el material d’aquests sets és molt bàsic pel que ni la qualitat ni els acabats són massa acurats. Pot ser una bona opció per als més petits.

Un pas més enllà

Existeixen algunes webs que barregen material professional i material de la marca Subbuteo. Una opció és Subbuteo Futbol de Mesa Victoria, estan a Murcia, i l’altre és My Subbuteo, estan a UK. En els dos casos hi ha l’opció de comprar material comercialitzat per altres marques i material fabricat per ells mateixos.

Si el que vols és material de fabricants diferents a la marca Subbuteo, de qualitat i que et permeti pensar en anar a jugar algun dia a algun campionat, tens diverses opcions. Els principals fabricants que tenen venta online de diversos materials de joc (camps, equips, bases, extres…) són Astrobase, a Italia, i World Table Soccer, a UK.

El camp

El camp és un dels materials que més diferent és en relació al que es pot comprar a una botiga de joguines. Els camps amb els que es competeix no són de tela. Els podeu trobar per internet a la web d’ Astrobase o a
World Table Soccer. Els preus són força similars als dos llocs.

Imatge: Astrobase.it

Les figures

En aquest cas, les figures que pots trobar a les botigues de joguines poden servir perfectament per competir. Tot i això, existeixen molts altres materials que fan que els jugadors siguin més estables i es pugui perfeccionar molt més el joc. En aquests casos també s’han de comprar a través de botigues online

Encara més professional

Si el que vols es comprar material realment competitiu, el mateix que utilitzen jugadors d’arreu del món en els campionats i lligues, el que has de buscar són bases concretes que puguin adaptar-se al màxim al teu joc.

  • Bases a Astrobase. N’hi ha de molts tipus. En aquest cas, cal configurar la que millor ens pugui anar. No hi ha un estàndard màgic.
  • Bases Mysubbuteo. Dos tipus de bases diferents que es poden configurar a través de diverses opcions.
  • Bases Extremeworks. Igual que en els casos anteriors, un altre tipus de bases configurables per triar.