On trobo material?

Tot i que fa uns anys l’únic fabricant de material era la marca Subbuteo, actualment existeixen diverses opcions per adquirir material de joc. Això sí, algunes són més bàsiques -i econòmiques-, i d’altres més professionals -i cares-.

Per començar

La manera més senzilla d’iniciar-se en el joc és comprar el material que es comercialitza una altra vegada sota la marca Subbuteo. Actualment aquest material es pot trobar a qualsevol botiga de joguines o via internet a Amazon.

Pros i contres

Es tracta d’una manera fàcil i econòmica de començar. Tot i això el material d’aquests sets és molt bàsic pel que ni la qualitat ni els acabats són massa acurats. Pot ser una bona opció per als més petits.

Un pas més enllà

Existeixen algunes webs multi-marca que barregen material professional i material de la marca Subbuteo. La majoria són de venta només on-line, només Subbuteo Lab té una botiga física a Italia.

Subbuteo Futbol de Mesa VictoriaAstrobaseTopSpin
ExtremeWorksFlicksforKicksWorldTableSoccer
SubbuteoLabmySubbuteo

El camp

El camp és un dels materials que més diferent és en relació al que es pot comprar a una botiga de joguines. Els camps amb els que es competeix no són de tela. Antigament hi havia els Astropitch fabricats per Subbuteo però ja no es fabriquen, com a molt es poden trobar de segona mà per internet. Els camps que actualment es poden comprar i que s’utilitzen a les competicions oficials són els d’ Astrobase o els Extremepitch d’Extremeworks. Els preus són força similars als dos llocs.

Imatge: Astrobase.it

Les porteries

Igual que el camp, les porteries que pots trobar de la marca Subbuteo no són les que s’utilitzen en les competicions oficials del circuit nacional i internacional. Les porteries oficials són metíliques i no de plàstic. A més, van collades a la taula de manera que no es puguin moure.
Algunes de les més usades a nivell mundial són les Extreme Goals d’Extremeworks.

Porteries Extreme goals

Un altre fabricant força interessant per la varietat de models que té és
Subbuteo Futbol de Mesa Victoria. Al seu catàleg hi ha molts dels models que es poden trobar en múltiples competicions nacionals i internacionals.

Model de porteria Maracanà

Les bases

La part de les figures i els equips pintats és sens dubte un element a tenir en compte però sobretot té un component més estètic o emocional que purament tècnic. Si el que vols es comprar material realment competitiu, el mateix que utilitzen jugadors d’arreu del món en els campionats i lligues, el que has de buscar són bases professionals que puguin adaptar-se al màxim al teu joc.

Les diferents botigues que tens a l’inici d’aquesta pàgina fabriquen i venen material professional. Quin és el millor? Doncs dependrà del teu joc. Cal provar i trobar les que millor s’adapten a la teva manera de jugar.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE