Subbuteo a Mataró

Benvinguts a la web de l’Associació de Subbuteo Iluro Futbol Taula. Amb seu a Mataró tenim com a objectiu promoure l’activitat del Subbuteo a la ciutat i arreu del territori.

Des de l’associació es promouen activitats de participació, tallers i jornades d’iniciació. També es promouen activitats competitives dins del circuit nacional i internacional. En aquest sentit s’organitzen competicions puntuables per a l’Associació Espanyola de Futbol de Taula (AEFM) i per a la Federació Internacional d’Esports de Futbol de Taula (FISTF).

Així doncs, després de més de dues dècades hi torna a haver un espai on poder jugar a Subbuteo a Mataró. La capital del maresme va ser al seu dia bressol de diferents clubs: el Club Subbuteo Mataró i el Club Subbuteo Iluro als anys vuianta o el Club Subbuteo els Molins i el Club Subbuteo Rocafonda als anys noaranta.

Si vols pots acostar-te al local dels Capgrossos de Mataró, al Passatge Mariona Galindo Lora, 1, 08301 Mataró, Barcelona. Ens hi trobaràs els dijous a la tarda a partir de les 18h30. Es tracta de sessions obertes per aprendre a jugar-hi.

De manera complementaria algun dissabte de cada mes es disputa una jornada de la Lliga Iluro. La participació està oberta a tothom tot i que et recomanem passar abans algun dijous pel local i entrenar.

Al calendari pots veure les dates i les activitats previstes així com els dies que hi ha entrenaments oberts.

No event found!
Local de la colla castellera Capgrossos de Mataró


 

Com es juga?

Has jugat mai a futbol de taula? T’expliquem la dinàmica de joc i les regles bàsiques.

 

Amb qui puc jugar?

Existeixen associacions internacionals, nacionals i clubs a diverses ciutats. T’expliquem com competir i com trobar un club proper.

 

On trobo material?

Tot i que pots comprar material Subbuteo a botigues de joguines, actualment hi ha molt fabricants que distribueixen material professional.