Subbuteo a Mataró

L’Associació de Subbuteo Iluro Futbol Taula té com a objectiu promoure el futbol de taula a la ciutat i al territori. Des de l’associació es promouen activitats de participació, tallers i jornades d’iniciació.

També es promouen activitats competitives dins del circuit nacional i internacional. En aquest sentit s’organitzen competicions puntuables per a l’Associació Espanyola de Futbol de Taula (AEFM) i per a la Federació Internacional d’Esports de Futbol de Taula (FISTF).

Des de la temporada 2019/2020 també s’ha reprès l’activitat de competició com a equip de club associat a la Federació Internacional (FISTF) i a l’Associació Espanyola (AEFM).

La junta directiva

  • Sr. Marc Ligos Massafrets – President
  • Sr. Toni Rosa Ruiz – Tresorer
  • Sr. Alex Araujo Batlle – Secretari


Vols venir a provar-ho?

Si vols pots acostar-te al local dels Capgrossos de Mataró, al Passatge Mariona Galindo Lora, 1, 08301 Mataró, Barcelona. Ens hi trobaràs els dijous a la tarda a partir de les 18h30. Es tracta de sessions obertes per aprendre a jugar-hi.

De manera complementaria algun dissabte de cada mes es disputa una jornada de la Lliga Iluro. La participació està oberta a tothom tot i que et recomanem passar abans algun dijous pel local i entrenar.

Al calendari pots veure les dates i les activitats previstes així com els dies que hi ha entrenaments oberts.

No event found!
Load More
Local de la colla castellera Capgrossos de Mataró


 

Com es juga?

Has jugat mai a futbol de taula? T’expliquem la dinàmica de joc i les regles bàsiques.

 

Amb qui puc jugar?

Existeixen associacions internacionals, nacionals i clubs a diverses ciutats. T’expliquem com competir i com trobar un club proper.

 

On trobo material?

Tot i que pots comprar material Subbuteo a botigues de joguines, actualment hi ha molt fabricants que distribueixen material professional.