THE BLOG

28
juny

La LEFM torna a ser pel CAP Murcia

La LEFM (Liga Española de Futbol de Mesa) torna a ser pel CAP Murcia. Disputada l’últim cap de setmana de juny a Moralzarzal (Madrid), va comptar amb la participació de deu equips entre els que hi havia el Barcelona Futbol Taula, que debutava en la lliga per equips. Aquesta competició és la darrera puntuable de cara a la classificació per a les competicions europees per equips que es disputen a l’octubre: la Champions League que es disputarà a les instal·lacions de Subbuteoland a Italia, i l’Europa League que es disputarà a Palma de Mallorca.

El títol va ser pel l’equip murcià del CAP Murcia que va tenir una jornada rodona amb 25 punts. El segon lloc va ser pels mallorquins del Mallorca Águilas FM (23 punts) que van completar el seu millor resultat en una lliga. Tanquen els quatre primers llocs els malaguenys del Tiburones FM (19 punts) i els portuguesos de Os Belenenses (19 punts). Destacar la setena posició del Barcelona FT amb 9 punts.

Podeu consultar els resultats complerts al següent enllaç: [resultats LEFM]

Més informació a la web de l’Associació Espanyola (AEFM): [Web AEFM]

06
juny

Vicenç Prats fa doblet a Estepa

Vicenç Prats fa doblet a Estepa en un cap de setmana amb dos campionats individuals nacionals de la AEFM. El barceloní del Tiburones FM es va endur les dues competicions en categoria de Veterans en el darrer cap de setmana puntuable de cara a la classificació pel Mundial FISTF de Roma del proper setembre. Ferran Coll, també del Tiburones FM, i Ricard Carles, del Barcelona FT, van completar la representació de jugadors catalans a Màlaga.

En categoria OPEN, els guanyadors van ser David Gonzalez, del Mallorca Águilas, el dissabte, i Antonio Casín, del Tiburones FM, el diumenge.

Podeu trobar els resultats complerts al següent [enllaç]

22
maig

Vicenç Prats i Martí Rosa campions del Satellite FISTF de Mataró

Vicenç Prats (Tiburones FM) i Martí Rosa (AS Iluro FT.) s’han proclamat campions del Satellite FISTF de Mataró en les categories OPEN i menors de 16 anys respectivament. El campionat disputat el diumenge 22 de maig al local de la Colla Castellera Capgrossos de Mataró, ha comptat amb 22 jugadors a la categoria OPEN i quatre als menors de setze anys.

En la categoria OPEN, Vicenç Prats ha derrotat a la final a Ferran Coll, també del Tiburones de Màlaga, per 4 a 2. Els semifinalistes han estat Arturo Martínez de l’equip italià del ASC Peruggia, i Alan Lee, del Wobbly Hobby Subbuteo Club anglès. Destacar la presencia de Nic Tan, jugador del SC Dragons Hong Kong que ha caigut als vuitens de final.

En la categoria de menors de setze anys, Martí Rosa, de l’AS. Iluro FT., s’ha proclamat campió en un grup de quatre jugadors per davant d’Owen Márquez de l’equip madrileny del Moralzarzal, i de Julià Rosa i Arç Barnola, també del club mataroní de l’Iluro FT.

Podeu trobar els resultats complerts a la pàgina informativa de l’esdeveniment [enllaç]

11
maig

Flores campió del IGP de Mallorca

Carlos Flores es proclama campió del IGP de Mallorca poques setmanes després de guanyar també l’IO de Valencia. Aquesta vegada, el murcià del F.Lli Bari Reggio Emilia, ha derrotat a la final a Angel Valverde (CAP Murcia) per dos gols a zero. En la categoria de Veterans, la competició l’ha guanyada el valencià Raul Benita (Turia) derrotant a la final al belga Daniel Sheen (S.Team Stembert) per tres gols a dos a la pròrroga. Rubén Benita (Turia), s’ha proclamat guanyador en les categories de menors de vint anys (U20) i de menors de setze anys (U16) mentre que la francesa Audrey Herbaut del SC Champs sur Mare, ha guanyat el campionat en categoria femenina. El campionat a comptat amb la participació de més de vuitanta jugadors d’arreu del món.

El diumenge, la competició per equips de club ha comptat amb quinze equips. La victoria ha estat pel CAP Ciudad de Murcia que ha vençut a la pròrroga amb un gol d’or a l’equip belga del S.Team Stembert. Destacar l’elevat nivell tant de la competició per equips com de les categories individuals.

Podeu consultar els resultats complerts al següent enllaç: [link]

04
abr.

Carlos Flores s’emporta l’International OPEN de Valencia

Carlos Flores s’emporta l’International OPEN de Valencia disputat els dies 2 i 3 d’abril. La competició ha estat puntuable pel circuit nacional de la AEFM i per l’Internacional de la FISTF. Hi han participat una seixantena de jugadors: 32 en categoria OPEN, 17 en Veterans, 7 en Menors de 16 i 12 equips de club. Entre els equips participants, dos de catalans: el Barcelona Futbol Taula i l’AS. Iluro Futbol Taula.

En categoria OPEN ha estat Carlos Flores, actual número quatre del món, qui ha vençut a la final a Alberto Mateos, també de Murcia, per un gol a zero. La competició ha comptat amb els principals caps de cartell a nivell nacional, reunint a les semifinals quatre campions del món. Per veterans, el barceloní Vicenç Prats s’ha endut la competició davant el sevillà Antonio Montaño per dos gols a un. Finalment, en la categoria de menors de setze anys, el vencedor ha estat el valencià Alex Iliev.

Quant a la categoria d’equips de club, la victòria va ser per als sevillans del Tiburones Futbol Mesa, després d’una final molt ajustada amb el CAP Murcia. Destacar la final catalana en la fase de consolació, el Barcelona FT i l’AS Iluro FT, eliminats a la fase de grups, van trobar-se per primera vegada en una competició per equips; aquest cop la victòria va ser pels de Mataró.

Properes cites

L’International OPEN de Valencia ha estat la segona de les tres competicions internacionals incloses al circuit nacional i internacional. El proper mes de maig es disputarà l’International Grand Prix de Mallorca, la tercera competició i la més important del calendari amb aquestes característiques. També al mes de maig Mataró serà la seu d’un campionat internacional en la categoria de Satellite, puntuable pel rànquing FISTF i reservada als jugadors classificats més enllà de la posició 100 del rànquing internacional.

21
març

Cap de setmana de futbol de taula a Montornès

Cap de setmana de futbol de taula a Montornès amb el retorn del circuit de l’Asociación Española de Fútbol de Mesa (AEFM). La competició individual es va disputar dissabte 19 de març amb 18 jugadors en la categoria OPEN, 5 en la de menors de 16 anys i 9 a la de Veterans. El madrileny del Moralzarzal Julio Candelas es va endur el títol després de derrotar per tres gols a dos a la final al mataroní de l’Iluro Futbol Taula Alex Araujo.

En la categoria de menors de 16 anys, es va disputar una lligueta de cinc en la que el Valencià Rubén Benita es va imposar per diferència de gols al seu company d’equip Alex Iliev, després d’un empat a punts al capdavant de la classificació. Martí Rosa, de Mataró, va ser tercer, Alvaro Benita, de Valencia, el quart i Owen Márquez, del Prat de Llobregat, el cinquè del grup.

Finalment, en la categoria de Veterans, el valencià del Turia Futbol Taula, Raul Benita, es va proclamar campió de la categoria després de derrotar al barceloní Vicenç Prats per un gol a zero a la final.

Podeu consultar els resultats complerts al següent enllaç [resultats]

El diumenge va ser el torn per la competició d’equips de club. Sis equips, entre els quals el Barcelona Futbol Taula amb seu a Montornès del Vallès i l’Iluro Futbol Taula amb seu a Mataró. Els mataronins no van poder superar la fase de grups mentre que el Barcelona FT va fer una meritòria semifinal caient amb els que serien els campions de la competició, el Tiburones Futbol Mesa de Málaga. L’equip malagueny va derrotar a la final als mallorquins del Mallorca Águilas per tres a un.

El proper esdeveniment del campionat serà l’Internacional Open de Valencia el primer cap de setmana d’Abril.

08
març

El major de Frameries, el millor campionat del món?

Enguany s’ha pogut tornar a disputar el major de Frameries, segurament el millor campionat de futbol de taula del món. El torneig belga celebrava la seva trentena edició amb un total de 165 jugadors inscrits en les categories individuals i 37 equips.

En la categoria OPEN el jugador murcià Carlos Flores es va endur el títol per novena vegada, un record absolut que segueix confirmant que és el millor jugador de tots els temps. En la competició per EQUIPS van ser els maltesos del Valletta els que es van endur el títol.

Fotografies: FISTF.com

14
febr.

El 1r Torneig del Vallès Oriental

Un total de 16 jugadors van participar al 1r Torneig del Vallès Oriental disputat a Montornès del Vallès el diumenge 13 de febrer. La competició, puntuable pel rànquing català, l’ha guanyat el barceloní Vicenç Prats, després de derrotar a la final al també barceloní, Ferran Coll. Podeu consultar més informació de l’esdeveniment a través de les noticies publicades als mitjans:

A continuació, es mostren els resultats complerts de la fase de grups i les fases finals:

Resultats complerts del 1er Torneig del Vallès Oriental
29
gen.

Arrenca el circuit català de futbol de taula

El proper mes de febrer arrenca el circuit català de futbol de taula, una iniciativa que dona continuïtat al rànquing català de futbol de taula que es va posar en funcionament en plena pandèmia. La iniciativa, presentada a la primavera del 2020 pels germans Carles, incorporava fins ara els resultats dels jugadors catalans a les competicions disputades a Catalunya incloses al circuit de l’Associació Espanyola de Futbol de Taula (AEFM) o de la Federació Internacional de Futbol de Taula (FISTF).

Amb l’arrencada del circuit català de futbol de taula, el rànquing també tindrà en compte altres competicions no incloses ni al circuit AEFM ni al de la FISTF. Concretament, la primera competició que es disputarà serà el 1er Torneig del Vallès oriental el proper 13 de febrer de 2022, i estarà inclosa al circuit WASPA (World Amateur Subbuteo Players).

Cartell del primer campionat del circuit català de futbol de taula
20
des.

El Campionat de Catalunya tanca les competicions locals del 2021

El Campionat de Catalunya tanca les competicions locals del 2021. Disputat a Montornès el diumenge 19 de desembre, és la tercera de les competicions puntuables per la classificació de l’Asociación Española de Futbol de Mesa (AEFM) en la categoria de competicions locals. Amb un total de 16 participants d’arreu de Catalunya, és la segona de les competicions locals que ha organitzat el Barcelona Futbol Taula aquesta temporada.

Pel que fa als resultats de la competició, el barceloní Ferran Coll s’ha tornat a endur el campionat OPEN, derrotant al seu company d’equip, Vicenç Prats, a la final. Destacar l’actuació de Jordi Geronès i de Martí Rosa, campions de les fases de consolació. Podreu trobar els resultats complerts i més informació sobre la competició a la web del Barcelona Futbol Taula.

Després d’aquests primers mesos de competicions locals, el mes de gener arrenca amb un calendari ple de competicions nacionals i internacionals. Les competicions de Futbol de Taula tornaran a Catalunya el 19 i 20 de març amb el Campionat Nacional de Montornès, i el diumenge 22 de maig amb el Satellite Internacional de Mataró.

Resultats del Campionat de Catalunya 2021

Resultats Campionat de Catalunya 2021
Resultats de la competició OPEN. Font: Barcelona Futbol Taula
Translate »