Futboldetaula.cat

subbuteo tv

#joemquedoacasa

La situació ho exigeix: #joemquedoacasa i per aquests dies de confinament on fan falta activitats per poder passar les hores, el Subbuteo és sense cap mena de dubte una molt bona opció. Si tens la sort de tenir algú amb qui jugar, fantàstic, sinó tant és: amb un camp i material de joc, sempre hi ha opcions per distreure’s. I si no tens res d’això, sempre quedarà Youtube.

Quan tens un camp a casa la cosa és més senzilla: pots entrenar o preparar-te activitats d’entrenament com fan la gent de Table Football Monthly als seus programes.

Table Football Monthly

Una altra opció, si encara et queden rotllos de paper de WC a casa, és mirar de fer el repte que s’ha fet viral a la xarxa: encertar la pilota dins del forat del rotllo. Jugadors d’arreu del món han publicat a les xarxes (especialment a Facebook) i amb el hashtag #subbuteochallenge, com fan fàcil el que sembla complicat. T’hi atreveixes?

#subbuteochallenge Mira d’encertar la pilota dins del rotllo

I si no tens ni camp ni material, tampoc tens excusa. Des de futboldetaula.cat t’hem preparat un recull de partits sencers a Youtube que val la pena mirar: campionats del món, partits per equips i algun reportatge del món del futbol de taula per gaudir a qualsevol hora. Esperem que ho gaudeixis i recorda: #joemquedoacasa

Translate »