Futboldetaula.cat

salut

Seguim sense activitat

Seguint les recomanacions de salut, i donat que és molt complicat seguir amb l’activitat presencial, la majoria de competicions i activitats de club segueixen aturades.

En un comunicat dirigit als socis, l’Associació Espanyola (AEFM), va confirmar que seguia les recomanacions de la Federació Internacional (FISTF) i posposava l’inici de la temporada 2020/21 fins al gener. Això suposa diverses implicacions:

  • La propera temporada passa a ser de gener a desembre del 2021.
  • El calendari previst, es manté a partir del mes de gener, passant al setembre de 2021 les competicions previstes per als mesos de setembre a desembre de 2020.

Activitat internacional en marxa

Pel que fa al panorama internacional, la Federació Italiana (FISCT) no recomana dur a terme activitats metre duri la segona onada; tot i això, en el marc del calendari internacional, el cap de setmana del 17 i 18 d’octubre es va disputar el Major de Bologna. Tot i la baixada substancial en el nombre de participants, es van veure imatges d’una competició oficial molts mesos després. Al Facebook de Futbol de Taula trobareu les notícies als mitjans relacionades i el vídeo de la final OPEN.

Tant aviat com es pugui confirmar la tornada a l’activitat, tant a nivell de clubs com dels circuit de competició, actualitzarem el calendari amb les noves dates. Mentrestant, cal ser prudents.

Translate »