Futboldetaula.cat

IO Valencia 2022

Carlos Flores s’emporta l’International OPEN de Valencia

Carlos Flores s’emporta l’International OPEN de Valencia disputat els dies 2 i 3 d’abril. La competició ha estat puntuable pel circuit nacional de la AEFM i per l’Internacional de la FISTF. Hi han participat una seixantena de jugadors: 32 en categoria OPEN, 17 en Veterans, 7 en Menors de 16 i 12 equips de club. Entre els equips participants, dos de catalans: el Barcelona Futbol Taula i l’AS. Iluro Futbol Taula.

En categoria OPEN ha estat Carlos Flores, actual número quatre del món, qui ha vençut a la final a Alberto Mateos, també de Murcia, per un gol a zero. La competició ha comptat amb els principals caps de cartell a nivell nacional, reunint a les semifinals quatre campions del món. Per veterans, el barceloní Vicenç Prats s’ha endut la competició davant el sevillà Antonio Montaño per dos gols a un. Finalment, en la categoria de menors de setze anys, el vencedor ha estat el valencià Alex Iliev.

Quant a la categoria d’equips de club, la victòria va ser per als sevillans del Tiburones Futbol Mesa, després d’una final molt ajustada amb el CAP Murcia. Destacar la final catalana en la fase de consolació, el Barcelona FT i l’AS Iluro FT, eliminats a la fase de grups, van trobar-se per primera vegada en una competició per equips; aquest cop la victòria va ser pels de Mataró.

Properes cites

L’International OPEN de Valencia ha estat la segona de les tres competicions internacionals incloses al circuit nacional i internacional. El proper mes de maig es disputarà l’International Grand Prix de Mallorca, la tercera competició i la més important del calendari amb aquestes característiques. També al mes de maig Mataró serà la seu d’un campionat internacional en la categoria de Satellite, puntuable pel rànquing FISTF i reservada als jugadors classificats més enllà de la posició 100 del rànquing internacional.

Translate »