Futboldetaula.cat

Vicenç Prats campió del torneig de desembre del Circuit Català

Ahir diumenge 18 de desembre es va celebrar el segon torneig de la temporada amb una participació de 20 jugadors de tot Catalunya. El campió fou Vicenç Prats en una final disputada contra Ferran Coll amb resultat de 2-1 pel primer. Per altra banda el torneig de consolació el va guanyar Guillem Balaguer en una final disputada contra Toni Hernández, el resultat fou de 4-1 en una final més disputada del que aparenta el marcador.

El torneig va destacar per la igualtat en la majoria d’enfrontaments, el bon ambient entre els participants i amb la bona dinàmica competitiva que està generant entre els jugadors la creació d’aquest circuit. Agraïr als participants el fair play demostrat i us esperem a tots pel torneig de febrer!

Us adjuntem una imatge amb com ha quedat la classificació del circuit català després d’aquest segon torneig.

Adjuntem els resultats del torneig principal i de la consolació amb les dues següents imatges

Recordar que podeu trobar el rànquing català actualitzat després d’aquest torneig en el següent enllaç: Rànquing català. Finlament agraïr als participants el fair play demostrat i us esperem a tots pel torneig de febrer!

Translate »