Futboldetaula.cat

Vicenç Prats comença la temporada 23-24 del Circuit Català guanyant el primer torneig

Ahir diumenge 1 d’octubre es va celebrar el primer torneig de la temporada 23-24 amb una participació de 22 jugadors de tot Catalunya. El campió fou Vicenç Prats en una final contra Ferran Coll amb resultat de 4-3 pel primer. Per altra banda el torneig de consolació el va guanyar José María Diéguez en una final disputada contra el recent subcampió d’Europa sub12, Julià Rosa. El resultat fou de 1-1 en el temps reglamentari i es decidí el resultat final a la tanda de penals amb resultat final de 3-2 pel jugador de Montcada i Reixach.

El torneig va tornar a destacar pel bon nivell de joc que es va exhibint entre tots els jugadors i el bon ambient general de la jornada. Agraïr també a tothom el fair play demostrat i us esperem a tots pel proper torneig que serà el 26 de novembre a Montornès del Vallès!

Us adjuntem una imatge amb com ha quedat la classificació del circuit català després d’aquest primer torneig de la temporada.

Adjuntem també els resultats de tot el torneig.

Finalment recordar que podeu trobar el rànquing català actualitzat després d’aquest torneig en el següent enllaç: Rànquing català. Us esperem a tots el 26 de novembre a Montornès!

Translate »