Futboldetaula.cat

Diumenge 28 de gener el Circuit Català s’atura a Mataró!

El proper diumenge 28 de gener se celebrarà el tercer torneig de la temporada 2023-2024 a la seu de la Colla Castellera Capgrossos de Mataró. Podeu clicar al següent enllaç per veure a Google Maps on se celebrarà el torneig: ubicació Colla Castellera Capgrossos

El torneig serà puntuable per a la classificació del circuit i tindrà una inscripció de 5€ pels majors de 18 anys. Recordeu que és necessari inscriure’s prèviament al torneig per a poder-hi participar. Podeu inscriure-us de la manera habitual (correu, xarxes socials) o clicant al següent enllaç: formulari d’inscripció. Les inscripcions es tancaran el dijous 25 de gener a les 12 de la nit.

Per a qualsevol dubte sobre la competició i inscripcions pel torneig podeu escriure a circuitcatala@futboldetaula.cat o escriure’ns per privat a InstagramTwitter Facebook del Circuit Català.

Recordeu que podeu trobar els jugadors inscrits al torneig en el següent enllaç: llistat d’inscrits.

Finalment us deixem el cartell del torneig i la classificació de la temporada actual del circuit.

Us esperem a tots a Mataró!

Translate »