Futboldetaula.cat

Campionat Espanya Estepa 2024

Dos campions d’Espanya catalans a Estepa

Els dies 17 i 18 de febrer es va disputar el 39e Campionat d’Espanya de l’Associació Espanyola de Futbol de Taula (AEFM) a Estepa (Sevilla) amb la participació de nou jugadors catalans i un equip de club.

En les categories individuals, Julià Rosa de l’As. Iluro Futbol Taula, es va proclamar campió en la categoria de menors de 12 anys. En la categoria de veterans, va ser Vicenç Prats, jugador del Tiburones, qui es va endur el títol. Destacar també el paper de Martí Rosa, sots-campió en la categoria de menors de 16 anys i d’Arç Barnola, semifinalista en la categoria de menors de 12 anys. La resta de campions van ser: Ángel Valverde (Murcia) en la categoria OPEN, Isaac Alfaro (Tiburones) en la categoria de menors de 20 anys i Jesús Maireles (Tiburones) en la categoria de menors de 16 anys.

En la categoria per equips, només un equip de Catanunya en va prendre part, l’As. Iluro Futbol Taula de Mataró, que en va ser semifinalista. Destacar la presencia de dos jugadors catalans, Vicenç Prats i Ferran Coll, en l’equip campió i en el sots-campió, els Tuburones de Málaga.

Translate »