Vicenç Prats i Julià Rosa es van proclamar campions en les categories OPEN i Menors de 16 anys a la tercera edició del Torneig de Les Santes de Futbol de Taula de Mataró. Aquest campionat forma part del circuit de la federació internacional (FISTF) en la categoria de campionats Satellite.

Un total de 32 jugadors es van trobar a Mataró el dissabte 20 de maig en el marc de les activitats incloses a Les Santes Esportives. 26 jugadors es van inscriure en la categoria OPEN mentre que 6 jugadors van competir en la categoria de menors de setze anys. Destacar la participació de jugadors provinents d’arreu de Catalunya, de Valencia i d’Anglaterra.

En l’aspecte competitiu, el barceloní del Tiburones FM., Vicenç Prats, va derrotar en una ajustada final al valencià del AFT Turia 1981, Fernando Gómez; la final es va haver de decidir en el gol d’or després de l’empat a dos gols al finalitzar el temps reglamentari. En la competició dels eliminats, Ivan Acuña (Barcelona FT.) va derrotar a l’anglès Mike Williams als penals, en una altra final molt disputada que va acabar sense gols.

En la categoria de menors de setze anys, Julià Rosa va derrotar a la final al seu company d’equip, Arç Barnola, per un gol a zero. Els dos jugadors mataronins de l’AS. Iluro Futbol Taula, van confirmar el seu bon moment de forma.

Satellite Mataro Les Santes 2024