Futboldetaula.cat

Vicenç Prats amo i senyor del Circuit Català de Futbol de Taula 2023-2024

Finalment, el passat diumenge 30 de juny, van tenir lloc a Breda els play-offs del Circuit Català de la temporada 2023-2024, una mena de Festa Major del futbol de taula català que aquest any celebrava la seva segona edició després de la de l’any passat a Montornès.

Es van trobar a la Sala Polivalent del Cercle Bredenc els setze primers classificats de la temporada del Circuit, els quals, dividits de l’u al vuit i del nou al setze, van competir en les dues categories de play-off, el d’Honor i el de Plata.

A la competició dels millors jugadors catalans de la temporada, el play-off d’honor, no va haver-hi cap sorpresa i se la va endur Vicenç Prats, un cop més a una final contra el seu company Ferran Coll.

El retorn d’un històric

El de Plata se l’endugué l’Alfred Laporta, jugador històric del futbol de taula català que recentment ha tornat a la competició amb prou empenta com per arribar a classificar-se i endur-se el play-off de plata. La final la va disputar amb el mataroní Toni Rosa que no va poder evitar que l’Alfred acabés aixecant el trofeu.

Vicenç Prats fa el triplet

També es va disputar, com l’any passat, un torneig de penals, amb 16 participants no forçosament classificats pels play-offs. Després d’un sorteig pur amb emparellaments molt curiosos, i alguns resultats sorprenents, la final la van disputar Joan Flores i Vicenç Prats. Aquest cop Vicenç Prats sí que va aconseguir endur-se aquest trofeu que en l’edició anterior se li havia escapat, de la mateixa manera que va recollir el trofeu per ser el campió de la classificació de la temporada regular.

Acabades les competicions, va haver-hi una estona per a la celebració, amb un pica-pica entre tots, l’entrega de trofeus i diplomes, i molts desitjos de retrobar-nos ben aviat en una altra competició a casa nostra.

Translate »