Futboldetaula.cat

Playoffs del Circuit Català: Breda 2024

Com la temporada passada i després dels cinc tornejos que ens han portat per Montornès del Vallès, Mataró, Breda i Girona ciutat, arriba el moment de la Gran Final del Circuit, arriba el moment dels Playoffs, el pròxim diumenge 30 de juny, a la vila de Breda.

Tingues present una cosa important, Si vols venir, tant sí com no, has d’emplenar el següent formulari d’inscripció.

El local on tindrà lloc l’esdeveniment és:
Sala Polivalent del Cercle Bredenc
Plaça de la Bassa del Molí s/n
Breda (La Selva – Girona)
La ubicació és la següent: https://maps.app.goo.gl/krBhUCBzwYAU7wKUA

La jornada comptarà amb diverses activitats:

  • Playoffs d’honor i de plata.
  • Torneig de penaltis
  • Pica-pica i celebració final de la temporada

Per participar a algun dels playoffs cal estar entre els setze primers jugadors a la classificació final del Circuit Català d’aquesta temporada. En el cas que algun dels jugadors de les posicions de la 1 a la 16 no pugui/vulgui participar s’agafarà el següent jugador de la classificació (primer el 17, després el 18, etc.).

Els playoffs seran tornejos de vuit jugadors a eliminatòria directa. Tots els jugadors jugaran tres partits, ja que els eliminats s’enfrontaran entre si per decidir les posicions finals. És a dir, començarà el torneig amb quarts de final en els quals quatre jugadors aniran a semifinals i després els dos guanyadors a la final. Els 4 jugadors que hagin perdut faran unes semifinals per determinar les posicions 5-8 i els dos eliminats d’aquí el mateix per les posicions 7-8. El playoff de plata (9-16) es farà de la mateixa manera.

En haver-hi dos playoffs (honor i plata) els arbitratges es faran creuats fent que ambdues competicions durin un total de sis rondes. Hi haurà trofeus pels guanyadors de cada categoria, però no n’hi haurà pels subcampions.

Per a tots aquells jugadors que no estiguin classificats pels playoffs hi haurà taules per poder jugar entre ells.

Ningú es quedarà sense jugar!

Emparellaments

Els emparellaments del playoffs, suposant que vinguin tots els classificats, són els següents:

Torneig de Penals

Es farà un torneig de penals per eliminatòria directa entre 16 jugadors. Per tal de determinar quins seran aquests 16 jugadors, cal que s’hagin inscrit en el formulari d’inscripció dels Playoffs, no cal estar classificat pel cap playoff ni haver participat en cap torneig, és completament obert. Això sí, està limitat als primers 16 jugadors que s’hagin inscrit.

Samarreta commemorativa

Com l’any passat, s’ha confeccionat una samarreta commemorativa de la temporada 2023-2024, que té un preu de 15 € la unitat. Si en vols, vinguis o no el dia 30, accedeix al formulari d’inscripció i allà indica’ns la quantitat i les talles que vols.

Pica-pica i celebració de fi de temporada

Enguany hem preparat un refrigeri amb l’ajut del Bar Valhalla (just a sota de la Sala Polivalent) per acabar la jornada menjant i bevent plegats celebrant l’empenta que està agafant cada vegada més el futbol de taula a Catalunya, gràcies al Circuit Català. Reserva també al formulari d’inscripció el teu pica-pica per poder calcular la quantitat de teca que ens prepararan a la terrassa del bar.

Això és tot, esperem que vingueu la majoria de vosaltres i fem una Gran Festa Major del Futbol de Taula Català.

Translate »