Futboldetaula.cat

in the box

In the box: L’experiència del Subbuteo en imatges

El fotògraf britànic Tom Groves va decidir autopublicar el seu primer fotollibre realitzant un reportatge gràfic del món del Subbuteo. “In the box” és una delícia de llibre que, editat el 2013, recull el bo i millor de l’experiència del futbol de taula. La tensió, els somriures, l’emoció, els plors, l’alegria, els crits, l’eufòria, el companyonisme, la concentració i, sobretot, la passió que produeix un joc com el nostre.

Càmera en mà acompanyant al seu amic de la infància Kaspar Bennet, jugador de primer nivell i antic número 1 mundial cadet. El reportatge recull dos anys de viatges per diferents tornejos internacionals del calendari. De Paris a Berlin passant per Frameries, Manchester o la Lliga italiana de 2011 disputada a Chianciano Terme.

En ell també hi veurem imatges dels millors jugadors del moment (Flores, Guimaraes, Scheen, Nastasi, Bari o Bolognino), així com alguna frase destacada amb la que aquests defineixen què és per ells el futbol de taula.

Una publicació perfectament editada per l’estudi londinenc Studio Thomas que dignifica i explica el Subbuteo com pocs projectes comunicatius ho han aconseguit fer fins ara. Es converteix en una eina imprescindible alhora d’explicar a tots aquells que ens miren amb cara estranya quan els parlem de la nostra afició.

Imatge del llibre “In the box”

Per sort, i malgrat l’edició que es va fer només constava de 1000 còpies, encara se’n pot trobar algun exemplar per la xarxa per un preu que no passa els 30€. In the box: l’experiència del Subbuteo en imatges.

Súper recomanable!  

Translate »