Futboldetaula.cat

Campionat Barcelona Subbuteo 2021

Ferran Coll i Martí Rosa campions de Barcelona 2021

La seu de la Colla Castellera dels Capgrosos de Mataró va tornar a acollir una competició de Futbol de Taula. Ferran Coll i Martí Rosa es van proclamar campions de Barcelona 2021 en les categories OPEN i menors de 16 anys respectivament. El campionat, que va comptar amb un total de 21 participants d’arreu de Catalunya, es va disputar a Mataró el diumenge 28 de novembre.

Aquesta competició és puntuable pel rànquing de l’Asociación Española de Futbol de Mesa (AEFM) en la categoria de campionats locals i, després de la que es va disputar a Montornès a principis de novembre, és la segona competició de futbol de taula post-pandèmia que es disputa a Catalunya.

Quant als resultats, en la categoria de menors de 16 anys Martí Rosa va quedar primer en un grup de tres jugadors de l’Associació de Subbuteo Iluro Futbol Taula de Mataró, per davant de Julià Rosa i Arç Barnola. Pel que fa a la categoria OPEN, Ferran Coll, del Tiburones Futbol Mesa de Màlaga, va derrotar a la final al seu company d’equip Vicenç Prats per 3 gols a 1. Els semifinalistes van ser Arturo Martínez de l’equip italià del Peruggia i Alex Araujo, del valencià Turia FM 1981. El campionat de consolació se’l va endur Alex Büssing del Barcelona Futbol Taula.

Els resultats complerts estan disponibles a la pàgina del Campionat de Barcelona. A continuació podeu trobar una llista de vídeos d’algun dels partits disputats també disponible al canal de Youtube.