Futboldetaula.cat

Presentació temporada 22/23 del Circuit Català de futbol de taula

Comença la temporada 22/23 del circuit català. A causa de la pandèmia fins ara només s’havien realitzat tornejos puntuals sense una dinàmica específica competitiva però aquest any això canviarà i s’ha preparat un calendari per tal de que això tingui constància i una lògica competitiva.

A partir d’aquest any a part del rànquing, que seguirà sent la manera de valorar els caps de sèrie i el nivell dels participants, es crearà una classificació específica del circuit català. Aquesta classificació es basarà en el resultat final de cada torneig i serà nou cada any. Servirà també per fer un torneig final (la gran final al juliol).

Una altra de les novetats d’aquest any és que els tornejos tindran una inscripció de 5€ per a majors de 18 anys. Com sempre, la normativa de joc dels tornejos serà la de la FISTF (federació internacional) i, tot i que pot variar torneig a torneig, els tornejos començaran a les 9:00 del matí i els jugadors s’han de presentar a les 8:30 per la inscripció.

La gran final constarà de diversos minitornejos entre els jugadors amb classificació similar. Un torneig del 1 al 8, un altre del 9 al 16…etc fins que s’arribi al número de participants que hi hagi. Es prepararan també concursos d’habilitats per tal de que la cosa no acabi molt d’hora (concurs de toc llarg, concurs de penaltis…etc). La idea és que sigui com una festa del futbol de taula català, amb un pica-pica a l’entrega de trofeus…etc (encara ho hem d’acabar de lligar, per ara són idees).

Aquest és el calendari proposat, amb dues dates i ubicacions ja fixes.

Calendari Circuit Català Temporada 22-23

  • Diumenge 23 Octubre 2022 al Sorralet de Montornès del Vallès
  • Diumenge 18 Desembre 2022 al Sorralet de Montornès del Vallès
  • Febrer 2023 (data per confirmar)
  • Abril 2023 (data per confirmar)
  • Juny 2023 (data per confirmar)
  • Juliol 2023 (Gran Final)

Per qualsevol dubte sobre la competició i inscripcions pel torneig d’octubre podeu escriure a circuitcatala@futboldetaula.cat o escriure’ns per privat a Instagram, Twitter o Facebook del Circuit Català.

Els jugadors inscrits al torneig els podeu trobar en el següent enllaç: llistat d’inscrits

Estigueu atents els propers dies a les xarxes socials del Circuit Català i de futboldetaula.cat on penjarem el cartell del torneig d’octubre i qualsevol novetat sobre el torneig en si.

Translate »