Futboldetaula.cat

Ferran Coll campió del primer torneig de la temporada 22/23 del Circuit Català

Ahir diumenge 23 d’octubre es va celebrar el primer torneig de la temporada amb una participació de 17 jugadors de tot Catalunya. El campió fou Ferran Coll en una final disputada contra José Luis Márquez amb resultat de 5-0 pel primer. Per altra banda el torneig de consolació el va guanyar Oriol Quer en una final disputada contra Sergi Ribé, el resultat fou de 1-0 pel jugador de l’AS Iluro.

El torneig va destacar per la igualtat en la majoria d’enfrontaments, el bon ambient entre els participants i amb la bona dinàmica competitiva que està generant entre els jugadors la creació d’aquest circuit. Agraïr als participants el fair play demostrat i us esperem a tots pel torneig de desembre!

Us adjuntem una imatge amb com ha quedat la classificació del circuit català després del primer torneig.

Adjuntem els resultats del torneig principal i de la consolació amb les dues següents imatges

Recordar que podeu trobar el rànquing català actualitzat després d’aquest torneig en el següent enllaç: Rànquing català. Finlament agraïr als participants el fair play demostrat i us esperem a tots pel torneig de desembre!

Translate »