Futboldetaula.cat

Campionat de catalunya 2023

Vicenç Prats i Martí Rosa campions de Catalunya 2023

Vicenç Prats, en categoria OPEN, i Martí Rosa, en categoria de menors de 16 anys, es proclamen campions de Catalunya 2023. El campionat disputat el diumenge 16 d’abril a Montornès del Vallès i puntuable al circuit de l’Associación Española de Futbol de Mesa (AEFM), ha comptat amb la participació de vint-i-quatre jugadors.

El el campionat de menors de 16 anys el campionat s’ha decidit en una lligueta en la que Martí Rosa, de l’As. Iluro Futbol Taula, s’ha imposat per davant de Julià Rosa, Owen Márquez i Arç Barnola.

Campionat de Catalunya de menors de 16 anys: Martí Rosa, Julià Rosa, Owen Márquez i Arç Barnola.

En la categoria OPEN, el guanyador ha estat el jugador dels Tiburones de Málaga, Vicenç Prats després de derrotar a la final (4-0) a Alex Araujo de l’As. Iluro Futbol Taula de Mataró. Els semifinalistes han estat Oriol Quer (As. Iluro FT.) i Ricard Carles (Barcelona FT.). En la competició de la Silver Cub, el guanyador ha estat Sergi Ribé (Barcelona FT.) derrotant a la final (1-0) a Xavier Masó (As. Iluro FT.).

Podeu descarregar els resultats complerts al següent [enllaç]

Final OPEN: Alex Araujo vs Vicenç Prats
Translate »