Futboldetaula.cat

Diumenge 25 de juny el futbol de taula torna a Breda 30 anys després pel cinquè torneig del Circuit Català 22/23

Després de 30 anys sense activitats de futbol de taula al poble, el proper diumenge 25 de juny se celebrarà el cinquè torneig de la temporada 2022-2023 al Pavelló Municipal de Breda. Podeu clicar al següent enllaç per veure a Google Maps on se celebrarà el torneig: ubicació Pavelló Municipal

El torneig serà puntuable pel rànquing català i tindrà una inscripció de 5€ pels majors de 18 anys. Recordeu que és necessari inscriure’s prèviament al torneig per a poder-hi participar. Podeu inscriure-us de la manera habitual (correu, xarxes socials) o clicant al següent enllaç: formulari d’inscripció. Les inscripcions es tancaran el dijous 22 de juny a les 12 de la nit.

Per a qualsevol dubte sobre la competició i inscripcions pel torneig podeu escriure a circuitcatala@futboldetaula.cat o escriure’ns per privat a InstagramTwitter Facebook del Circuit Català.

Recordeu que podeu trobar els jugadors inscrits al torneig en el següent enllaç: llistat d’inscrits.

Finalment us deixem el cartell del torneig i la classificació actual del Circuit Català després del quart torneig (Abril 2023)

Translate »