Futboldetaula.cat

Vicenç Prats segueix imparable, guanya el cinquè torneig i es proclama campió de la temporada regular 23-24 del Circuit Català

Diumenge 2 de juny es va celebrar a Girona el cinquè torneig de la temporada 23-24 amb una participació de 20 jugadors de tot Catalunya. A destacar la magnífica localització a l’hotel Ultònia que va aconseguir el company Guillem Alsina, moltes gràcies per l’esforç!

Vicenç Prats va repetir victòria en una final contra Alfred Laporta que fou la sorpresa a l’eliminar a Ferran Coll a les semifinals. La final va acabar amb un resultat de 3-1 a favor de Prats, felicitar al campió i a tots els participants pel gran fair play i nivell exhibit. Per altra banda el torneig de consolació el va guanyar Paco Ucha en una final contra Ferran Borbones que va acabar amb un resultat de 2-1 pel jugador mataroní.

El torneig va tornar a destacar pel gran nivell de joc que es va exhibint entre tots els jugadors com es pot veure revisant els enfrontaments que hi ha en les eliminatòries directes o en el gran nivell dels jugadors que es troben a la consolació. Us esperem a tots en el playoff final el dia 30 de juny a Breda! Podeu trobar els resultats detallats en el següent enllaç: resultats

Us adjuntem una imatge amb com ha quedat la classificació final del Circuit Català després d’aquest darrer torneig de la temporada.

Finalment recordar que podeu trobar el rànquing català actualitzat després d’aquest torneig en el següent enllaç: Rànquing català.

Us esperem a tots el 30 de juny a Breda per celebrar la festa del futbol de taula català amb el playoff final!

Us deixem algunes fotos de l’esdeveniment.

Translate »