Futboldetaula.cat

Copa Catalunya de Subbuteo

El calendari de la temporada 21/22 a punt

El calendari de la temporada 21/22 ja està a punt. Després de més d’un any i mig d’aturada de les competicions del calendari de l’Associació Espanyola de Futbol de Taula (AEFM), el proper mes de novembre arrenca una temporada 2021/2022 més curta però amb el retorn de les competicions locals, nacionals i internacionals.

Entre els mesos de novembre i desembre es disputaran les competicions de caràcter local. A Catalunya hi ha tres dates confirmades: 7/11 Copa de Catalunya a Montornès; el 28/11 Campionat de Barcelona a Mataró; i el 18/12 Campionat de Catalunya a Montornès.

A partir del mes de gener es reprenen les competicions de caràcter nacional i internacional. Destacar que a Catalunya hi haurà dues competicions més. El cap de setmana del 19 i 20 de Març es disputa un campionat nacional a Montornès del Vallès, on es disputaran les categories individuals i per equips. El diumenge 15 de maig a Mataró s’hi disputarà un Satellite Internacional, obert en categories individuals a tots els jugadors internacionals classificats a partir de la posició 100 del rànking de la Federació Internacional (FISTF).

Amb tot, també tornen els campionats Internacionals a Mallorca, Valencia i Estepa, torna la lliga per equips i moltes altres competicions nacionals i internacionals. Podeu consultar el calendari complert al següent enllaç [calendari 2021/2022] o a la pàgina web de la AEFM.

Translate »