Futboldetaula.cat

Campionat de Catalunya Subbuteo 2021

El Campionat de Catalunya tanca les competicions locals del 2021

El Campionat de Catalunya tanca les competicions locals del 2021. Disputat a Montornès el diumenge 19 de desembre, és la tercera de les competicions puntuables per la classificació de l’Asociación Española de Futbol de Mesa (AEFM) en la categoria de competicions locals. Amb un total de 16 participants d’arreu de Catalunya, és la segona de les competicions locals que ha organitzat el Barcelona Futbol Taula aquesta temporada.

Pel que fa als resultats de la competició, el barceloní Ferran Coll s’ha tornat a endur el campionat OPEN, derrotant al seu company d’equip, Vicenç Prats, a la final. Destacar l’actuació de Jordi Geronès i de Martí Rosa, campions de les fases de consolació. Podreu trobar els resultats complerts i més informació sobre la competició a la web del Barcelona Futbol Taula.

Després d’aquests primers mesos de competicions locals, el mes de gener arrenca amb un calendari ple de competicions nacionals i internacionals. Les competicions de Futbol de Taula tornaran a Catalunya el 19 i 20 de març amb el Campionat Nacional de Montornès, i el diumenge 22 de maig amb el Satellite Internacional de Mataró.

Resultats del Campionat de Catalunya 2021

Resultats Campionat de Catalunya 2021
Resultats de la competició OPEN. Font: Barcelona Futbol Taula
Translate »