Futboldetaula.cat

circuit catala ft

Arrenca el circuit català de futbol de taula

El proper mes de febrer arrenca el circuit català de futbol de taula, una iniciativa que dona continuïtat al rànquing català de futbol de taula que es va posar en funcionament en plena pandèmia. La iniciativa, presentada a la primavera del 2020 pels germans Carles, incorporava fins ara els resultats dels jugadors catalans a les competicions disputades a Catalunya incloses al circuit de l’Associació Espanyola de Futbol de Taula (AEFM) o de la Federació Internacional de Futbol de Taula (FISTF).

Amb l’arrencada del circuit català de futbol de taula, el rànquing també tindrà en compte altres competicions no incloses ni al circuit AEFM ni al de la FISTF. Concretament, la primera competició que es disputarà serà el 1er Torneig del Vallès oriental el proper 13 de febrer de 2022, i estarà inclosa al circuit WASPA (World Amateur Subbuteo Players).

Cartell del primer campionat del circuit català de futbol de taula
Translate »