Futboldetaula.cat

Wordl Cup Rome 2022

Mundial de Roma 2022

Els dies 19 i 20 de setembre s’ha disputat el Mundial de Roma 2022 a Itàlia. Amb jugadors de 26 països diferents ha estat la selecció italiana la gran dominadora i qui s’ha emportat més categories. Els amfitrions s’han proclamat campions en les categories individuals OPEN, Veterans, Femení,  M16 i M12, deixant només la categoria M20 per Grècia.

En la competició per equips Itàlia va guanyar en categoria OPEN i M20, Grècia va ser campiona en Veterans i M16, mentre que França va guanyar la categoria femenina. Pel que fa al combinat espanyol, va ser quart-finalista en categoria OPEN i va quedar-se a la fase de grups en les categories de veterans, M20 i M16.

Destacar la participació de dos jugadors catalans, el barceloní Vicenç Prats, que va arribar fins als setzens de final en categoria de veterans, i el mataroní Martí Rosa, que va completar un excel·lent campionat amb el sots-campionat de la categoria sub 12.

Podeu consultar tots els resultats a la pàgina web del mundial: [Web Mundial Roma 2022]

Trobareu més imatges al següent enllaç [galeria]

Translate »