Futboldetaula.cat

20 anys futboldetaula

20 anys de la web de Futboldetaula

Ja fa 20 anys de la web de Futboldetaula. Va ser l’any 2002 quan va començar a funcionar la primera web de Futboldetaula en català i, també, en castellà. L’objectiu era informar de tot el que passava al voltant del Futbol de taula en l’àmbit nacional i internacional, un objectiu que segueix mantenint. Inicialment, el domini era futboldetaula.net ja que no va ser fins l’any 2005 quan es va posar en funcionament el domini .cat. Va ser dos anys més tard, el 2007, quan la pàgina va migrar a la seva denominació actual.

La web va estar activa i actualitzada des del 2002 fins el 2011. Els primers anys va tenir un caràcter generalista però a partir del 2004 es va redissenyar per ser la web del Catalunya Futbol Taula. Aquesta va ser la seva orientació fins al 2011. L’any 2019 es va tornar a posar en funcionament recuperant el seu esperit inicial i focalitzant-se en la difusió i promoció del Futbol de Taula a Catalunya més enllà de la vinculació a cap club concret; aquesta és la missió que té actualment la web.

A continuació teniu una galeria de l’evolució de la pàgina, des dels seus inicis fins a l’actualitat. Degut a que són captures recuperades amb l’eina Wayback machine, les fotografies i imatges que hi havia al seu moment a la web no s’han pogut conservar.

Imatge de la primera web de Futboldetaula. Estiu del 2002
Imatge general de la web el 2004. Web del Catalunya FT
Re-disseny de la web el 2006
Web del 2008 quan va passar a funcionar amb un CMS Opensource
Translate »