Futboldetaula.cat

Estrenem l’hemeroteca

Aprofitant l’estiu estrenem l’hemeroteca. Es tracta d’un recull de documents de Subbuteo des dels anys vuitanta fins l’actualitat. Des dels històrics de classificacions de l’Associació Espanyola de Futbol de Taula (abans Associació Espanyola de Subbuteo), fins a múltiples publicacions temàtiques centrades en el futbol de taula. Revistes com el Subbuteo Flash o el Back información que van tractar l’actualitat dels anus vuitanta i noranta, el Subbuteo Magazine editat a França també als vuitanta i alguns especials de campionats internacionals com Susy en brie. També hi ha algunes joies publicades com a revista de clubs fa més de tres dècades a l’Iluro, el Mataró o el Turia.

Esperem que gaudiu amb la lectura i que mica en mica poguem fer créixer aquesta hemeroteca.

Revista del Club Subbuteo Mataró (1985)
Translate »