Futboldetaula.cat

torneig estiu 2022

Segona competició del circuit català a Montornès

El Torneig d’estiu ha estat la segona competició del Circuit català de Futbol de Taula a Montornès amb èxit de participació. Aquesta competició forma part de les activitats obertes per la promoció del Futbol de Taula que es desenvolupen arreu a través del circuit WASPA (World Amateur Subbuteo Players Association). Per segona vegada, la seu ha estat Montornès del Vallès i el Barcelona Futbol Taula el club organitzador.

En l’àmbit esportiu, el torneig ha comptat amb divuit participants. El barceloní Ferran Coll s’ha fet amb el títol després de derrotar per tres gols a dos a la pròrroga a Vicenç Pats. El jugador de Montornès Toni Hernandez ha estat el campió de la consolació pels eliminats a la fase de grups i el mataroní Martí Rosa el guanyador dels eliminats a la fase de barrage.

Imatge de la final del campionat

Podeu trobar els resultats complerts a continuació.

Translate »