Futboldetaula.cat

EL Mallorca 2022

Cap de setmana de competició d’equips a la Champions i Europa League

Després del Mundial disputat a mitjans de setembre, el darrer cap de setmana d’octubre ha estat la cita anual per a la competició d’equips de club a la Champions i a l’Europa League. Aquestes dues competicions s’han disputat de manera simultània a la seu del Subbuteoland a Italia (Champions League) i a Mallorca (Europa League).

Quant a la lliga de campions, van ser els italians del Reggio Emilia els que es van endur el títol després de derrotar a la final als maltesos del Valletta SC, actuals número u del rànquing internacional. La competició va comptar amb la participació de divuit equips dels més forts del continent. Podeu trobar els resultats al següent enllaç: [Resultats Champions League 2022]

Pel que fa a la Europa League, va reunir setze equips a Mallorca el mateix cap de setmana. La victòria també va ser per un equip italià, el Bologna Tigers que va derrotar a la final a l’equip belga dels Lion Eugies. En aquesta competició hi van participar cinc equips de l’Associació espanyola: el CAP Ciudad de Murcia (4t), el Mallorca Águilas (5e), l’AS. Turia (7e), l’As. Iluro FT (11e) i el Moralzarzar (15e).

Destacar el paper dels Mataronins de l’AS Iluro Futbol Taula que, en la seva primera participació en competició europea, van fer una molt bona competició. Podeu trobar els resultats complerts al següent enllaç: [Resultats Europa League].

Translate »