Futboldetaula.cat

Vicenç Prats revalida títol i guanya el torneig de febrer del Circuit Català

Ahir diumenge 26 de febrer es va celebrar el tercer torneig de la temporada amb una participació de 21 jugadors de tot Catalunya. El campió fou Vicenç Prats en una final fora de pronòstic contra Ricard Carles amb resultat de 8-2 pel primer. Per altra banda el torneig de consolació el va guanyar Oriol Quer que guanya el seu segon trofeu en una final disputada contra Joan Flores, el resultat fou de 1-0 pel primer.

El torneig va destacar per resultats sorprenents en totes les fases cosa que va fer que els emparellaments no fossin els habituals en d’altres tornejos. Tal fou així que el vigent líder de la classificació, Ferran Coll, va caure a quarts de final contra José Luís Márquez en un dels partits més disputats i destacats del torneig. Això demostra que el nivell competitiu dels jugadors està pujant i volem felicitar a tots els participants per aquest fet. Agraïr també a tothom el fair play demostrat i us esperem a tots pel proper torneig que serà el 30 d’abril a Montornès del Vallès!

Us adjuntem una imatge amb com ha quedat la classificació del circuit català després d’aquest torneig.

Adjuntem també els resultats de tot el torneig.

Finalment recordar que podeu trobar el rànquing català actualitzat després d’aquest torneig en el següent enllaç: Rànquing català. Us esperem a tots el 30 d’abril a Montornès del Vallès!

Translate »