Futboldetaula.cat

Diumenge 30 d’abril quart torneig de la temporada 22-23 del Circuit Català

El proper diumenge 30 d’abril se celebrarà el quart torneig de la temporada 2022-2023 a la Carpa Polivalent El Sorralet de Montornès del Vallès. Podeu clicar al següent enllaç per veure a Google Maps on se celebrarà el torneig: ubicació El Sorralet

El torneig serà puntuable pel rànquing català i tindrà una inscripció de 5€ pels majors de 18 anys. Recordeu que és necessari inscriure’s prèviament al torneig per a poder-hi participar. Les inscripcions es tancaran el dijous 27 d’abril a les 12 de la nit.

Per qualsevol dubte sobre la competició i inscripcions pel torneig de desembre podeu escriure a circuitcatala@futboldetaula.cat o escriure’ns per privat a InstagramTwitter Facebook del Circuit Català.

Recordeu que també podeu trobar els jugadors inscrits al torneig en el següent enllaç: llistat d’inscrits.

Finalment us deixem el cartell del torneig i la classificació actual del Circuit Català després del primer torneig (Febrer 2023)

Translate »