Futboldetaula.cat

Ferran Coll guanya el quart torneig del Circuit català de la temporada 22/23

El diumenge 30 d’abril s’ha celebrat el quart torneig del circuit català de la temporada amb una participació de 24 jugadors de tot Catalunya, la xifra més alta fins al dia d’avui! El campió ha sigut Ferran Coll en una final molt golejadora contra Àlex Araujo amb resultat de 5-2 pel primer. Per altra banda el torneig de consolació l’ha guanyat Joan Flores en una final disputada contra el seu company d’Iluro Carles Puertas, el resultat ha estat de 2-0 pel primer.

El quart torneig del Circuit Català ha destacat per l’alt nivell de participació i de qualitat competitiva. Diversos jugadors estan demostrant un creixement competitiu molt alt com es pot veure en els resultats de jugadors com Martí Rosa o Guillem Balaguer. Molt bon nivell competitiu de tots els jugadors, es nota el creixement de nivell torneig a torneig, felicitar-los a tots per aquest fet. Agraïr també a tothom el fair play demostrat i us esperem a tots pel proper torneig que serà el 25 de juny a Breda! El futbol de taula torna a la comarca de la Selva 30 anys més tard

Us adjuntem una imatge de com ha quedat la classificació del circuit català després d’aquest torneig.

Adjuntem també els resultats de la competició principal i de la consolació

Finalment recordar que podeu trobar el rànquing català actualitzat després d’aquest torneig en el següent enllaç: Rànquing català. Us esperem a tots el 25 de juny a Breda!

Translate »