Futboldetaula.cat

Champions League Subbuteo 2019 Lisboa

Champions League i Europa League 2019

El darrer cap de setmana d’octubre ha estat l’escollit per la cita anual més important per a la competició d’equips de club del calendari internacional. La Chamiopns League i l’Europa League s’han disputat a Caen (França) i Lisboa (Portugal) respectivament. A les dues competicions ha guanyat un equip italià confirmant que actualment són el pol on es concentren els millors jugadors del món.

A la Champions els vencedors han estat el Fiamme Azzure de Roma que es va imposar al Charleroi de Bèlgica. A l’Europa League els guanaydors van ser el Barcellona Mortellito que es van imposar als portuguesos de l’Sporting Club.

De l’Asoociació Espanyola de Futbol de Taula un equip va participar a la lliga de campions: els Tiburones de Màlaga, que van caure a vuitens de final. A l’Europa League també van caure a vuitens l’equip valencià del Turia i el Ciutat de Murcia. A l’EL també hi va participar el Moralzarzal de Madrid que va caure a la fase de grups.

Sens dubte les competicions per equips són de les més atractives del calendari. Cites imprescindibles pels que ens agrada jugar a Subbuteo.

Abans de començar una ronda de l’Europa League 2019, Lisboa (Portugal)
Translate »