Futboldetaula.cat

Copa Catalunya de Subbuteo

La Copa de Catalunya es juga a Mataró

El diumenge 16 de febrer es va jugar al local dels Capgrossos de Mataró la Copa de Catalunya de Subbuteo. El campionat, puntuable per al circuit nacional de futbol de taula, va representar el retorn d’una competició oficial a Mataró vint-i-cinc anys després.

Un altre fet destacable va ser que, tot i ser un torneig menor amb un total de 17 participants, van disputar-lo cinc jugadors de la capital del Maresme del quals tres ho van fer formant part de l’equip mataroní A.S. Iluro F.T.. un nou equip creat recentment a la ciutat i que certifica el retorn de l’activitat del Subbuteo a Mataró.

Tall de vídeo enregistrat per M1TV per cobrir l’esdeveniment.

Pel que fa als resultats de la competició, el guanyador va ser Vicenç Prats, barceloní militant a l’equip dels Tiburones de Màlaga, que va derrotar a la final al jugador del Prat de Llobregat Jose Luís Márquez, que defensa els colors de l’equip madrileny del Moralzarzar.

Els representants mataronins van fer un bon paper: Martí Rosa va debutar en una competició oficial quedant entre els llocs 15 i 17. Toni Rosa i Paco Ucha, que reapareixien vint-i-cinc anys després en una competició, van classificar-se en 12a i 10a posició respectivament. Marc Ligos va arribar fins als quarts de final en els que va caure amb el campió i Alex Araujo va ser semifinalista.

Més enllà dels resultats aquest esdeveniment ha estat una nova fita del Subbuteo a Mataró en el camí de tornar a ser un dels punts d’activitat rellevant a nivell nacional i internacional. L’Associació de Subbuteo Iluro Futbol Taula segueix creixent.

Translate »