Futboldetaula.cat

FISTF subbuteo

Italia reactiva l’activitat interna

En un comunicat publicat el dia 14 d’agost per la FISTF, s’informa que Italia reactiva l’activitat interna: la Federació italiana ha acordat reactivar les competicions internes a partir del dia 15 d’octubre de 2020. Aquesta reactivació estableix les competicions internes a disputar fins el dia 31 de desembre de 2020.

Tenint en compte la proposta de la Federació Internacional (FISTF) d’allargar la temporada 2019 fins a final d’any, que va ser aprovada per majoria pels membres de la junta de la FISTF, el comunicat de la Federació italiana concreta únicament les dates dels campionats italians no internacionals. Alhora, deixa oberta la porta a incorporar noves competicions al calendari en funció de la decisió que prengui la FISTF sobre el circuit internacional.

Mentrestant, l’Associació Española (AEFM), no ha emès cap nou comunicat des de principis del mes de maig, pel que hi ha diverses qüestions relatives al final de la temporada 2019/2020, com els períodes de renovació de jugadors o l’inici de la temporada següent, que segueixen sense concretar-se.

Translate »