Futboldetaula.cat

subbuteo catalunya

Tornada a l’activitat

La tornada a l’activitat s’ha fet esperar. Tot i que encara seguim amb mesures COVID i expectants de l’evolució de la vacunació, algunes activitats s’estan tornant a reprendre aquesta tardor, entre elles el futbol de taula. Si bé és cert que en alguns paisos l’aturada ha estat més lleu, tant el calendari internacional com les competicions nacionals han estat aturades des de l’inici de la pandèmia.

Un exemple d’aquesta reactivació és el Major d’Italia que es disputa a Bologna aquest setembre. Aquesta competició, inclosa al circuit internacional, no és l’única gran competició que s’ha tornat a celebrar. Tot just a principis de setembre es va disputar un campionat internacional a Malta i a l’octubre serà a Gal·les on s’hi disputarà un Open Internacional.

Quant a l’activitat de l’Associació Espanyola, aquesta mateixa setmana ha anunciat que es reprèn l’activitat. A través de la seva pàgina web ha informat que els clubs poden començar a sol·licitar l’organització de campionats locals per a realitzar durant la tardor del 2021. A partir del mes de gener del 2022, es recuperaran els campionats nacionals i internacionals.

Pel que fa als clubs catalans, el Barcelona Futbol Taula segueix amb la seva activitat que, de manera controlada i intermitent, l’ha pogut anar mantenint al llarg dels darrers mesos. Quant a l’AS Iluro Futbol Taula, reprendrà l’activitat a finals d’aquest setembre després de més d’un any d’aturada.

Translate »