Futboldetaula.cat

Diumenge 26 de febrer tercer torneig de la temporada 22-23 del Circuit Català

El proper diumenge 26 de febrer se celebrarà el tercer torneig de la temporada 2022-2023 a la seu de la Colla Castellera Capgrossos de Mataró. Podeu clicar al següent enllaç per veure a Google Maps on se celebrarà el torneig: ubicació Colla Castellera Capgrossos

El torneig serà puntuable pel rànquing i la classificació catalana (que podeu trobar a sota). El torneig tindrà una inscripció de 5€ pels majors de 18 anys. Recordeu que és necessari inscriure’s prèviament al torneig per a poder-hi participar. Les inscripcions es tancaran el dijous 23 a les 12 de la nit.

Per qualsevol dubte sobre la competició i inscripcions pel torneig de febrer podeu escriure a circuitcatala@futboldetaula.cat o escriure’ns per privat a InstagramTwitter Facebook del Circuit Català.

Recordeu que també podeu trobar els jugadors inscrits al torneig en el següent enllaç: llistat d’inscrits.

Finalment us deixem el cartell del torneig i la classificació actual del Circuit Català després del segon torneig (Desembre 2022)

Translate »