Futboldetaula.cat

Campionat Montornès 2023

Arrenca la temporada de la AEFM amb el Campionat nacional de Montornès

Els dies 14 i 15 de gener va tenir lloc una nova edició del Campionat Nacional de Montornès, una competició puntuable pel circuit de l’Asociación Española de Futbol de Mesa (AEFM). La competició, organitzada pel Barcelona Futbol Taula, va comptar amb un total de 27 participants en Categoria OPEN, 13 en categoria Veterans, 5 en categoria de menors de 16 anys i 8 en la competició per equips.

El dissabte van tenir lloc les competicions per categories individuals. El jugador malagueny David González es va proclamar campió en la categoria OPEN, el barceloní Vicenç Prats va ser el campuió en la categoria de Veterans, i el mataroní Martí Rosa va guanyar la categoria de menors de 16 anys.

Diumenge, en la competició per equips de club, destacar l’alta presencia de jugadors als dos equips catalans; tant el Barcelona Futbol Taula com l’As. Iluro Futbol Taula van presentar dos equips en competició. Els guanyadors finals van ser els mallorquins del Mallorca Águilas, demostrant que aquest any són candidats a tot.