Futboldetaula.cat

Satellite FISTF Montornes 2023

El Satellite de Montornès inaugura la temporada 2023-2024

El Satellite internacional de Montornès inaugura la temporada 2023-2024. Disputat el primer diumenge de setembre, ha comptat amb 20 participants en la categoria OPEN i 5 en la categoria de menors de 16 anys.

En la categoria OPEN, el jugador del Tiburones de Màlaga Vicenç Prats s’ha endut el torneig derrotant per 2 gols a 1 al seu company d’equip Ferran Coll. Els semifinalistes han estat Ricard Carles, del Barcelona Futbol Taula i Alex Araujo, de l’As. Iluro Futbol Taula. Els quart finalistes han estat Jose Luís Màrquez (Barcelona FT), Martí Rosa (As. Iluro FT.), Arturo Martínez (Peruggia) i Marc Ligos (As. Iluro FT.). En la ronda prèvia de vuitens de final en format de barrage, els eliminats han estat Paco Ucha (As. Iluro FT.) i Albert Carles (Barcelona FT.)

Quant a la Silver Cup, la competició pels eliminats en la fase de grups, el guanyador ha estat Guillem Balaguer del CAP Murcia que ha derrotat a la final a Ferran Borbones del Barcelona Futbol Taula. Els semifinalistes de la Silver han estat Oriol Quer (As. Iluro FT.) i Jordi Geronès (Barcelona FT.)

D’altra banda, la competició de menors de 16 anys s’ha disputat en format de lligueta entre els cinc participants. Martí Rosa s’ha proclamat campió per davant del seu company d’equip Julià Rosa. Les posicions del tercer al cinquè s’han resolt per la diferència de gols global ja que hi havia un triple empat a punts entre Owen Màrquez, Cesc Vidal i Arç Barnola.

Aquesta competició és puntuable pel circuit internacional FISTF.

Podeu consultar els resultats complerts al següent [enllaç] i recuperar els vídeos dels partits a la web del Barcelona Futbol Taula.

Translate »