Futboldetaula.cat

Julià Rosa i Arç Barnola - Copa de Catalunya 23/24

Prats i Rosa dominen la Copa de Catalunya

Vicenç Prats i Julià Rosa dominen la Copa de Catalunya disputada a Mataró el dissabte 16 de desembre. La competició disputada a Mataró i puntuable pel circuit de l’Asociación Española de Futbol de Mesa (AEFM) va comptar amb un total de 25 participants, 20 en la categoria OPEN i 5 en la categoria de menors de 16 anys. Destacar la participació de quatre jugadors de Mallorca que es van desplaçar a disputar el campionat català.

En la categoria OPEN, Vicenç Prats, jugador del Tiburones Futbol Mesa, va derrotar a la final al mataroní de l’As. Iluro Futbol Taula, Alex Araujo, per quatre gols a tres proclamant-se campió per sisena vegada d’aquesta competició. En la categoria de menors de 16 anys, va ser el mataroní de l’As. Iluro Futbol Taula Julià Rosa Fontcuberta qui es va proclamar campió després de guanyar tots els partits de la lligueta, sumant tres punts més que el seu company d’equip Arç Barnola que va ser segon. Finalment, la Silver Cupla va guanyar José Manuel Sánchez, del Mallorca Águilas, que va superar en la final Oriol Quer també de l’As. Iluro Futbol Taula.

Podeu trobar els resultats complerts a la web de l’Associació de Subbuteo Iluro Futbol Taula, club organitzador del campionat: [enllaç a la web]

També trobareu els partits enregistrats al canal de Youtube de futboldetaula.cat: [Canal de Youtube]

Translate »