Futboldetaula.cat

Ferran Coll guanya el segon torneig de la temporada 23-24 del Circuit Català

Ahir diumenge 26 de novembre es va celebrar el segon torneig de la temporada 23-24 amb una participació de 26 jugadors de tot Catalunya. A destacar la incorporació de dos nous jugadors des de l’Iluro Futbol Taula, Arnau de la Hoz i Pere Albarracin, moltes gràcies per venir i esperem veure-us més!

Aquest cop el campió fou Ferran Coll en una final molt disputada contra Àlex Araujo amb resultat d’1-0 pel primer. Felicitar al campió i destacar el gran nivell tant de la semifinal entre Vicenç Prats i Àlex Araujo com de la pròpia final, partits d’un nivell tècnic altíssim. Per altra banda el torneig de consolació el va guanyar aquest cop Julià Rosa treient-se l’espina de l’anterior torneig. Va disputar la final contra Sergi Ribé amb un resultat de 5-0 a favor d’una de les grans perles del futbol de taula català.

El torneig va tornar a destacar pel gran nivell de joc que es va exhibint entre tots els jugadors com es pot veure revisant els enfrentaments que hi ha en les eliminatòries directes. Agraïr també a tothom el fair play demostrat i us esperem a tots pel proper torneig que serà al gener (data exacta per confirmar) a Mataró!

Us adjuntem una imatge amb com ha quedat la classificació del circuit català després d’aquest segon torneig de la temporada.

Adjuntem també els resultats de tot el torneig.

Finalment recordar que podeu trobar el rànquing català actualitzat després d’aquest torneig en el següent enllaç: Rànquing català. Us esperem a tots al gener a Mataró!