Futboldetaula.cat

Vicenç Prats guanya el tercer torneig de la temporada 23-24 del Circuit Català

Ahir diumenge 28 de gener es va celebrar a Mataró el tercer torneig de la temporada 23-24 amb una participació de 27 jugadors de tot Catalunya. A destacar la incorporació de tres nous jugadors al circuit, benvinguts Artur Martínez, Jordi Vidal i Juli Villa, moltes gràcies per venir i esperem veure-us més!

Aquest cop el campió fou Vicenç Prats en una final contra Àlex Araujo, que tot i el resultat enganyós de 4-0, fou molt disputada, sobretot a la primera meitat. Felicitar al campió i destacar el gran nivell competitiu de tot el torneig. Per altra banda el torneig de consolació el va guanyar aquest cop Ivan Acuña que va disputar la final contra Carles Puertas amb un resultat de 3-0 a favor del jugador del Barcelona Futbol Taula.

El torneig va tornar a destacar pel gran nivell de joc que es va exhibint entre tots els jugadors com es pot veure revisant els enfrentaments que hi ha en les eliminatòries directes. Agraïr també a tothom el fair play demostrat i us esperem a tots pel proper torneig que serà el 24 de març a Breda!

Us adjuntem una imatge amb com ha quedat la classificació del circuit català després d’aquest tercer torneig de la temporada.

Adjuntem també els resultats de tot el torneig que també podeu trobar en el següent enllaç: https://bit.ly/3rcircuitcatala23_24

Finalment recordar que podeu trobar el rànquing català actualitzat després d’aquest torneig en el següent enllaç: Rànquing català. Us esperem a tots al març a Breda!

Translate »