Futboldetaula.cat

Mallorca IGP 2022

Flores campió del IGP de Mallorca

Carlos Flores es proclama campió del IGP de Mallorca poques setmanes després de guanyar també l’IO de Valencia. Aquesta vegada, el murcià del F.Lli Bari Reggio Emilia, ha derrotat a la final a Angel Valverde (CAP Murcia) per dos gols a zero. En la categoria de Veterans, la competició l’ha guanyada el valencià Raul Benita (Turia) derrotant a la final al belga Daniel Sheen (S.Team Stembert) per tres gols a dos a la pròrroga. Rubén Benita (Turia), s’ha proclamat guanyador en les categories de menors de vint anys (U20) i de menors de setze anys (U16) mentre que la francesa Audrey Herbaut del SC Champs sur Mare, ha guanyat el campionat en categoria femenina. El campionat a comptat amb la participació de més de vuitanta jugadors d’arreu del món.

El diumenge, la competició per equips de club ha comptat amb quinze equips. La victoria ha estat pel CAP Ciudad de Murcia que ha vençut a la pròrroga amb un gol d’or a l’equip belga del S.Team Stembert. Destacar l’elevat nivell tant de la competició per equips com de les categories individuals.

Podeu consultar els resultats complerts al següent enllaç: [link]

Translate »