Futboldetaula.cat

Fistf Satellite Mataro 22

Vicenç Prats i Martí Rosa campions del Satellite FISTF de Mataró

Vicenç Prats (Tiburones FM) i Martí Rosa (AS Iluro FT.) s’han proclamat campions del Satellite FISTF de Mataró en les categories OPEN i menors de 16 anys respectivament. El campionat disputat el diumenge 22 de maig al local de la Colla Castellera Capgrossos de Mataró, ha comptat amb 22 jugadors a la categoria OPEN i quatre als menors de setze anys.

En la categoria OPEN, Vicenç Prats ha derrotat a la final a Ferran Coll, també del Tiburones de Màlaga, per 4 a 2. Els semifinalistes han estat Arturo Martínez de l’equip italià del ASC Peruggia, i Alan Lee, del Wobbly Hobby Subbuteo Club anglès. Destacar la presencia de Nic Tan, jugador del SC Dragons Hong Kong que ha caigut als vuitens de final.

En la categoria de menors de setze anys, Martí Rosa, de l’AS. Iluro FT., s’ha proclamat campió en un grup de quatre jugadors per davant d’Owen Márquez de l’equip madrileny del Moralzarzal, i de Julià Rosa i Arç Barnola, també del club mataroní de l’Iluro FT.

Podeu trobar els resultats complerts a la pàgina informativa de l’esdeveniment [enllaç]

Translate »