Futboldetaula.cat

Vicenç Prats guanya el 5è torneig del Circuit Català mentre Ferran Coll es proclama campió de la temporada regular

El diumenge 25 de juny s’ha celebrat el cinquè torneig del circuit català de la temporada amb una participació de 26 jugadors de tot Catalunya, tornem a superar el número màxim de jugadors per tercer torneig seguit! El campió ha sigut Vicenç Prats en una final ajustada contra Ferran Coll amb resultat de 2-1 pel primer. Per altra banda el torneig de consolació l’ha guanyat Joan Flores en una final disputada contra Jordi Geronès, el resultat ha estat de 3-0 pel primer.

El cinquè torneig del Circuit Català ha destacat per ser el primer torneig a la vil·la de Breda després de més de trenta anys sense haver-hi activitat de futbol de taula a la població. Ha estat també el primer torneig que s’ha disputat sobre superfícies Extreme Pitch enlloc dels clàssics Astropitch cosa que va fer que els jugadors s’haguessin d’adaptar a la velocitat de desplaçament d’aquests tapets. Cal destacar la gran progressió de diversos jugadors del territori, sobretot Oriol Quer de l’Iluro que va arribar a semifinals del torneig deixant pel camí a jugadors de gran nivell com Martí Rosa o Ivan Acuña. Agraïr també a tothom el fair play demostrat!

La propera cita del Circuit serà la fase final el dia 30 de Juliol a Montornès del Vallès!

Us adjuntem una imatge de com ha quedat la classificació final del circuit català per a la temporada 2022/23.

Adjuntem els resultats del cinquè i darrer torneig de la temporada regular. Resultats tant del torneig principal com de la consolació.

Finalment recordar que podeu trobar el rànquing català actualitzat després d’aquest torneig en el següent enllaç: Rànquing català. Us esperem a tots el 25 de juny a Breda!

Translate »