Futboldetaula.cat

Partit Barcelona Iluro LEFM

El Barcelona i l’Iluro a la LEFM

El Barcelona Futbol Taula i l’ As. Iluro Futbol Taula han participat a la vuitena lliga espanyola per equips (LEFM). La competició disputada els dies 10 i 11 de juny va tenir com a seu Moralzarzar (Madrid). Enguany hi van participar deu equips de tot Espanya i la victòria va ser pels mallorquins del Mallorca Aguilas.

Pel que fa als equips catalans, el Barcelona va repetir la setena posició aconseguida en l’edició del 2020 amb un total de nou punts. Els barcelonins van superar en la classificació als malaguenys de la Plazoleta, als madrilenys del Moralzarzar i als biscains del Barakaldo. Els mataronins de l’Iluro debutaven a la lliga i van aconseguir una meritòria sisena plaça sumant un total d’onze punts.

Classificació final de la LEFM 2023

Podeu consultar els resultats complerts dels partits i la classificació final al següent enllaç: [Resultats]

Translate »